Informatie COVID-19

Informatie rondom COVID-19

item2

Om verspreiding van het virus te voorkomen hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Graag zou ik deze even met u willen doornemen.

Wat doe ik om het gezondheidsrisico te beperken?

In de wachtkamer is voldoende ruimte om afstand te houden tot eventuele andere aanwezigen. Voordat u plaatsneemt in de wachtkamer wil ik u verzoeken uw handen te wassen in de toiletgroep naast de praktijkingang om vervolgens uw handen in de wachtkamer te desinfecteren met desinfectiegel. Kom niet te vroeg voor uw afspraak.

Bent u toch te vroeg, dan kunt u beter even in uw auto wachten. Ik maak in de behandelruimte gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. zoals handschoenen Rond de behandeltafel hangen voorlopig nog verplaatsbare plexiglas schermen die voortdurend tussen mij en u inhangen. Deze schermen moeten het risico van overdracht van het virus minimaliseren. Wanneer de schermen teveel de behandeling hinderen kunnen deze opzij geschoven worden en draag ik een plastic gezichtsscherm. Indien gewenst zijn er voor u mondneusmaskers in de praktijk aanwezig. Na iedere behandeling zal reiniging plaatsvinden van alle contactoppervlakken zoals behandeltafel, stoelen, deurklinken etc.

Wat kunt u doen om het gezondheidsrisico te beperken?

Als eerste bovenstaande wachtkamerinstructies opvolgen. Daarnaast neemt u verplicht uw eigen schone badlaken mee om op te liggen tijdens de behandeling. Om zoveel mogelijk huidcontact te voorkomen draagt u lichte aansluitende kleding dragen tijdens de behandeling, liefst bv. geen stugge spijkerbroeken. U komt alleen of in het geval van behandeling van een minderjarige met 1 ouder. U komt alleen naar de praktijk als u geen van onderstaande symptomen heeft:

• hoesten en/of kuchen
• niezen en/of loopneus
• verhoging (>37,5 °) of koorts
• branderige ogen
• je ziek voelen en/of het hebben van diarree

Wilt u meer informatie of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met me op via telefoon of app op 0646340811 of via mail op info@osteopathiedesingel.nl.

Met hartelijke groet,

Steven van Steen