Steven van Steen

Steven van Steen
item2

Net als mijn ongeveer 400 collega-osteopaten in Nederland heb ik een zeer gedegen medische opleiding gehad. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als fysiotherapeut en heb daarna de 5-jarige post-HBO opleiding tot osteopaat gevolgd aan het College Sutherland in Antwerpen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). In 2003 ben ik begonnen met osteopathiepraktijk De Singel in Nieuwendijk en behandel zowel kinderen als volwassenen.

Ik houd mijn kennis en vaardigheden up-to-date door meerdere keren per jaar cursussen en nascholing te volgen. De laatste jaren heb ik diverse internationale opleidingen gevolgd voor behandeling van volwassenen en kinderen

Zo streef ik steeds naar de best mogelijke behandeling voor mijn cliënten.