Home

 Osteopathie de Singel – Steven van Steen

Erkend en geregistreerd osteopaat Steven van Steen behandelt volwassenen en kinderen bij een breed scala van klachten.
Osteopathie de Singel is gevestigd in Nieuwendijk.

Op deze website vindt u informatie over osteopathie en de osteopathische werkwijze.
Via onderstaande button kunt u snel en eenvoudig zelf een afspraak plannen.

Wat doet een osteopaat?
item2

Als osteopaat kijk ik naar het hoe en waarom van uw klachten: hoe zijn de klachten ontstaan en waarom blijft herstel uit. Osteopathie benadert het lichaam als geheel, en richt zich niet op één onderdeel. Als iets in het lichaam niet goed werkt, geeft het lichaam een signaal af in de vorm van bewegingsverlies en/of pijnklachten. Osteopathie heeft als doel dit bewegingsverlies te herstellen en zo uw klachten te verhelpen.

lees meer en bekijk het filmpje

Wanneer bezoekt u de osteopaat?
item2

Voorbeelden zijn: klachten aan wervelkolom en gewrichten, hoofdpijnklachten, klachten bij spijsvertering en stoelgang, menstruatie- en overgangsklachten en vermoeidheidsklachten.

Meestal gaat het om klachten waarbij onderzoek door huisarts en specialist geen lichamelijke afwijkingen of ziekte heeft aangetoond.

lees meer

Consult
item2

Om u goed te kunnen behandelen is het belangrijk dat ik inzicht krijg in het ontstaan van uw lichamelijke klachten. Het osteopathisch consult start daarom met een uitgebreid vraaggesprek over uw klacht(en), de ziektegeschiedenis en het functioneren van uw lichaam op dit moment.

De osteopathische behandeling(en) die volgen, vloeien voort uit het vraaggesprek en het eerste onderzoek

lees meer

Kosten en vergoeding
item2

Voor osteopathische behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Bij vragen over vergoeding van het osteopathisch consult door uw zorgverzekeraar, raadpleegt u het beste uw polisvoorwaarden of bezoekt u de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie: Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.

lees meer en bekijk de tarieven

Neem contact op
item2

Dienstencentrum De Singel in Nieuwendijk is een multidisciplinair medisch centrum met huisartsen, fysiotherapeuten, osteopaten en een psychotherapeut. Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u hieronder op de button klikken.